Баждеков: Глобите към БФС ни изядоха от парите за лиценза


Баждеков: Глобите към БФС ни изядоха от парите за лиценза

1052 0

"Левски" е платил една трета от задълженията, касаещи получаването на лиценз. Голяма част от остатъка е разсрочена и клубът има подписани споразумения. Разговорите с бивши служители продължават. Това обяви финансовият директор на "сините" Константин Баждеков пред "7 дни спорт".

Ето акцентите във важните теми, по които Баждеков говори:

Казусът с Пламен Крумов

По случая с него сме направили максималното, което можем към момента. Изплатили сме част от задължението си към него. В разговори сме с него и адвоката му. Мисля, че нещата са по-скоро емоционални и не мисля, че ще е проблем да се разберем с него. Към момента още не сме се разбрали. Хората, на които отборът има да изплаща пари, трябва да се опитат да влязат в положение. Всичко обаче е до морал. Те трябва да си дадат сметка за това, което "Левски" им е дал, и за това, което са дали те на клуба.

Относно лиценза

Нещата към този момент не са категорични и няма решение, за да ви кажа ще можем или няма да можем да вземем лиценз. Искам да благодаря на нашите привърженици, които продължават да ни помагат по кампанията "Левски е твой". Ние разчитаме на тях да изпълним ангажиментите по разсрочванията, които сме поели за в бъдеще. Дали сме план проект пред лицензионната комисия как планираме да изплатим задълженията си, а освен това сме изплатили дългове според възможностите си и се надявам нещата да са наред.

За глобите заради част от привържениците, на които днес се разчита да спасят едва ли не лиценза

Глобите, които плаща клубът, не мисля, че са някакъв нарочен подход от болшинството на нашите фенове. Аз ги призовавам да идват на стадиона и да са повече тези, които подкрпят отбора с разрешени средства, а не тези, които в емоциите си в някои случаи вредят на клуба.

В момента дължим над 100 000 лв. на футболния съюз от глоби. Ако не беше сериозна сумата, щяхме да имаме доста по-малко проблеми с лицензирането.

Дългът към Берое

Подписали сме споразумение с тях и сме се ангажирали с конкретни плащания. Имаме частично неизпълнение на ангажимента по трансфера на Борислав Стойчев. Става въпрос за малка част от сумата, която трябваше да платим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички