Ас на Левски е близо до нов договор


Ас на Левски е близо до нов договор
Снимка: Официален сайт на Левски

856 0

Левски иска да задържи холандския халф Джереми де Ноойер. Договорът на 24-годишния полузащитник със сините е до лятото на 2017 година. Сините обаче ще предложат нов контракт на национала на Кюрасао, съобщава "Тема Спорт".

Ако те не подпишат с Джереми до края на месец декември, то в началото на следващата година той ще може да преговаря свободно с който и да е тим и да си тръгне през лятото от стадион "Георги Аспарухов" като свободен агент.

Левски не иска това да се случва. Де Ноойер дойде в Левски преди началото на сезон 2015/16. Той пристигна при сините без пари - преди това бе ритал за втородивизионния холандски Спарта Ротердам.

От този тим сините взеха и македонеца Денис Махмудов, но той не успя да се аклиматизира и не остана при столичани и половин година. Джереми обаче веднага си спечели титулярно място. През миналата кампания изигра 27 шампионатни двубоя, в които реализира 1 гол. Освен това записа и три срещи за Купата на България.

През лятната пауза Де Ноойер искаше да напусне сините. Причината бе, че в един момент той бе преследван от контузии, формата му спадна и седна на резервната скамейка. Бившият генерален мениджър Андрей Желязков обаче го убеди да остане.

Холандецът се превърна в основна фигура в състава под ръководството на Люпко Петрович. Сърбинът постави Де Ноойер точно пред защитното каре и той не го разочарова с изявите си. През този сезон халфът има 11 двубоя в Първа лига, както и по два за Купата на България и Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички