Антонио Вутов: За първи път от години Левски ми е интересен


Антонио Вутов: За първи път от години Левски ми е интересен
Снимка: Оф. сайт на Левски

2687 0

Юношата на Левски Антонио Вутов коментира ситуацията в клуба от стадион „Георги Аспарухов“. Футболистът вече е с нов отбор, след като напусна Ботев Пловдив и това е унграският Мезьокьовешд-Жори.

"Да ви кажа честно, ако изключим периода, в който се върнах в Левски, сега за първи път са ми интересни, когато ги гледам по телевизията. Радвам се, че играят мои приятели. Интересно ми е, защото има какво да се види. Стискам им палци и се вълнувам. Преди това, както се казва, ми идваше да сменя канала, когато даваха мач. Отборът ми е много интересен и се надявам да побеждават и да вървят напред. Знаем каква е причината да се стигне до този момент. Няма пари и вече се оглеждат в българските момчета и юношите на клуба.

Тези, които са минали през клуба, както и тези, които излизат от юношите в момента. Това е начинът в тия смутни времена. Георги Тодоров винаги е бил такъв. Още като треньор в школата винаги се е опитвал да подготвя и налага юношите към първия отбор. Такава е самата политика на клуба в момента. Да налага собствени кадри и да връща свои юноши. Това е Левски. Всяка година трябва да изважда нови юноши, които да показва пред публиката“, каза Вутов пред "Дарик". 

Той коментира и случващото се в Ботев Пловдив. В последните дни "канарчетата" се разделиха с капитана си Лъчезар Балтанов, Иван Бандаловски и самия Вутов. 'С мен не беше толкова много, но това, което се случи с Лъчо Балтанов, е много грозно. Това беше много непрофесионално и грозно като постъпка с една от легендите на клуба в последните години, ако мога така да го кажа. Повечето хора в тези среди го познават като футболист, но и като човек. Той е прекрасен човек и не трябваше така да се случат нещата. При мен също не беше лесно. Дойде един момент, в който им казах, че искам да си тръгна. Те казваха нека мине този мач, нека мине следващия мач... Такава ни беше първата нагласа. Не беше лесно, но в крайна сметка в моя случай нещата се развиха и вече съм в друг европейски клуб".

Иван Бандаловски разказа също доста притеснителни неща за клуба, като обяви, че е пред фалит.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички