Аниете се оказа най-евтиният идол на Сектор Б


Аниете се оказа най-евтиният идол на Сектор Б

1177 0

Новият любимец на феновете на "Левски" Антонио Аниете, за когото клубът е готов да счупи тавана на заплатите си, за да го задържи, е най-евтината звезда в близката история на клуба. Това установи проверка на "Меридиан мач".

В последните години символи на отбора са били Георги Иванов и Гарра Дембеле. Сред големите звезди бе и Гари Родригес, който по подобен начин мъкнеше "Левски" към финал за Купата и титла преди две години. Аниете обаче е поне два пъти по-евтин от всеки един от изброените футболисти. Той печели 7000 евро - сума, с която дори не е номер едно в момента на "Герена". Има играчи, сред които низвергнатият скандален полски таран Лукаш Гикиевич, които прибират повече пари - 10 000 евро.

На всичкото отгоре, Аниете, заедно със съотборниците си, не е получвал заплата вече 4 месеца. Ако "Левски" иска да го запази в състава си, със сигурност трябва да вдигне сериозно парите, които му предлага.

Иначе испанецът със сигурност ще се завърне в състава още за мача със Славия. Той получи малко почивка в двубоя с Черно море, но сега ще играе срещу "белите", както и в някой от оставащите двубои, за да поддържа ритъм, а и да има шанс да се пребори за голмайсторския приз в "А" група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички