Аниете отказал по-добра оферта заради Левски


Аниете отказал по-добра оферта заради Левски

833 0

Новият нападател на Левски Антонио Аниете е имал далеч по-изгодни предложения за продължаване на кариерата си. През миналия сезон испанският техничар стана голмайстор на втора гръцка дивизия с екипа на Ники Волос и очаквано към него интерес освен Левски са проявили и няколко клуба от южната ни съседка. Панатинайкос и Атромитос, които си спечелиха правото да участват в квалификациите за Лига Европа, са били първите, които са се свързали с представителите на Аниете. Техните опити обаче са били твтрде плахи. Ники Волос са били най-ясни в желанието си да задържат своя голмайстор.

Според "7 дни спорт" новаците в Суперлигата са предлагали условия, далеч по-добри от тези, при които Аниете подписа с Левски. От Волос са предложили сериозно увеличение на заплатата на испанеца плюс солидни бонуси, които той е отказал. Освен тях босовете на Ники са заявили, че ще му закупят лични два автомобила и жилище, само и само да продължи да носи бяло-синята фланелка, но и това не го е убедило да остане в Гърция.

"Не знам какво са му казали шефовете на Левски и нямам идея как, но той отиде в България, вместо да си уреди живота в Ники", коментира близък на Аниете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички