Александров отказал повече пари в Берое заради "Левски"


Александров отказал повече пари в Берое заради "Левски"

1425 0

Защитникът Александър Александров е направил компромиси, за да носи екипа на "Левски", пише "Тема Спорт".

Идването на десния бек на "Герена" не мина без скандали. От Берое разкриха, че са имали предварителен договор с играча. Той е бил подписан още през септември миналата година, когато Александров носеше екипа на Черно море. Контрактът му с моряците изтече на Нова година и футболистът стана свободен агент. В това време той получи оферта от "сините" и я прие. Защитникът подписа с "Левски" за две години и от "Герена" го представиха за свое ново попълнение. Той бе взет за заместник на Пламен Крумов, който бе освободен. От старозагорския клуб обаче заплашиха Александров с граждански съд и се оплакаха в БФС, че не спазва подписания с тях договор. Очаква се скоро БФС да излезе с някакво становище по казуса.

Според изданието Александров е щял да получава по-висока заплата в Берое, отколкото тази, за която е парафирал със "сините". На "Герена" той ще взима не повече от 8 000 лева.

Играчът вече дебютира за "Левски" при 8:0 над третодивизионния Вихрен и обяви, че не е притеснен за бъдещето си, както и че БФС ще отсъди в негова полза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички