Алекс Колев призна за интерес от Левски, пожела на Станислав Генчев да отиде на "Герена"


Алекс Колев призна за интерес от Левски, пожела на Станислав Генчев да отиде на "Герена"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4939 0

Нападателят на Крумовград Александър Колев говори при награждаването си Играч №1 на 32-рия кръг в Първа лига. Една от основните теми беше интересът на Левски към него, както и към Станислав Генчев.

"Със сигурност Станислав Генчев е много сериозен човек преди всички. Човек, който иска да се развива и учи. Доколкото разбирам, в Ботев Пловдив не са му дали спортно-техническата власт. При нас я получи. Доста е лошо, когато треньор не я получи. Иска да се учи, развива се. Пожелавам му, ако иска да отиде в Левски, да се случи. Отборът ще играе хубав футбол. Дава свобода на футболистите, което е добре", заяви Колев.

Алекс Колев не крие, че иска да премине в Левски

Още: Приел всички условия и поставени цели: Левски се е договорил с новия треньор

Той бе попитан за интереса от столичен отбор, ясно визирайки Левски "Ясно е за кой столичен отбор става дума. Има интерес, но аз съм футболист на Крумовград. Има още три мача. Искам да си мисля само за футбол. Имам агент, който ще се погрижи за нещата. Искам да продължа да играя футбол".

Отличното представяне на Крумовград

Той заяви, че целта за Крумовград е била да се спаси, а сега е в първата шестица.  "Тръгнахме добре, после малко имаше спад на резултатите, дойде смяната на треньора. Целта беше да влезем в групата между 7 и 10 място и да пробваме да играем в Европа, след това целите се вдигнаха, влязохме в първата шестица. Не сме аутсайдер, от това, което показваме до момента. Влязохме в шестицата и всичко се получава добре".

"Това е плод на цялата работа на отбора през годината. Възвишихме интереса към наши футболисти и старши треньора. Победихме сериозни отбори. Всеки един играе много добре. Спазваме указанията на треньора. Имаме свобода. Когато имаш свобода от треньора, можеш да разгърнеш. Има постоянно шеги и закачки, пращаме си колажи", допълни той.

Още: Марин Петков отново отказа на Левски, "сините" се готвят да го продадат през лятото

"За себе си като мотивация съм си поставил за цел да съм голмайстор на първенството. Желая го, но най-важното е да побеждаваме. В последния мач имах шанс фронтално да стрелям, но подадох на Димитър Тонев да вкара на Локомотив Пловдив, защото е ботевист. Играя за отбора", допълни нападателят. A Генчев призна, че темата с Левски се отразява на Крумовград: Нещата малко ескалират.

Още: Протестът на "сини" фенове донесе санкция от БФС: Ясно е наказанието на Левски

Описан от Левски като "извиняващо се нищожество" ще свири решаващия мач с Локомотив Пловдив

Алекс Колев се амбицира след боя над Локо (Пд): Отиваме и мачкаме ЦСКА!

Левски ще похарчи 100 000 евро за новия си централен нападател - Алекс Колев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички