Адвокатът на Петър Хубчев се ядоса жестоко на Иво Ивков, заплаши Левски и обвини сериозно Наско Сираков


Адвокатът на Петър Хубчев се ядоса жестоко на Иво Ивков, заплаши Левски и обвини сериозно Наско Сираков
Снимка: Официален сайт на Левски

4440 0

Специалистът по спортно право и адвокат на Петър Хубчев - Георги Градев, използва профила си във Фейсбук, за да заяви, че след снощната пресконференция на Иво Ивков бившият наставник на Левски е решил да "прекрати вариацията на споразумение с ПФК Левски", заради "системно нарушаване на клаузата за поверителност".

*Припомняме, че Ивков бе заявил, че само за последния месец по сметките на Хубчев и неговите помощници от периода на "Герена", са преведи почти 100 000 лева!

От друга страна, Георги Градев допълни, че при още едно подобно нарушение от страна на клуба, Хубчев ще прекрати и основното споразумение с Левски, а освен това добави, че Иво Ивков е излъгал относно това, че на стадион "Георги Аспарухов" няма неизплатени заплати.

Ето какво гласи постът на Георги Градев:

"Днес, Петър Хубчев прекрати вариацията на споразумение с ПФК Левски поради системно нарушаване на клаузата за поверителност от страна на клуба в лицето на Ивайло Ивков.

При следващо нарушение, Петър Хубчев ще прекрати основното споразумение с ПФК Левски.

Договорите трябва да се спазват!

Освен това Ивайло Ивков не каза истината, че в клуба има неплатени заплати. Клубът дължи заплати на двама от бившите си играчи. Срокът за плащане е 31 март".

 

Под публикацията на Градев във Фейсбук "сини" фенове побързаха да изкажат без свян мнението си за Петър Хубчев, а впоследствие адвокатът му се видя принуден да дава допълнителни обяснения по темата, заявявайки най-открито, че Наско Сираков е изхвърлил треньора като "мръсно коте" и че ако Сираков е казал "извинявай" тогава, е нямало да се стигне до този неприятен сценарий за "сините".

Ето какво гласи допълнителният коментар на Георги Градев:

"Не може Сираков да изхвърли четири човека като мръсни котета в най-трудния период за Левски и да се подиграе със съдбите на четири семейства. Особено, когато Хубчев и Павел Колев спасиха Левски в месеците до пристигането на Сираков! Без тях, този отбор нямаше да го има! Това не е морално никъде по света! Ако Сираков беше казал “извинявай”, нямаше да се стигне до дела и обезщетение за Хубчев. Ето, казвам ти го от първо лице. Ама пусто его поставено пред интересите на Левски! Същото се отнася за Ивков - срам за професията. Защо прави нещата за Левски трудни? Какво му струва да мълчи?

Всичко щеше да е различно и Левски щеше да спести много пари, ако се управляваше от професионалисти, а не от възпитаник на милиционерската школа в Симеоново! Аз направих всичко по силите ми да споразумея двете страни. Наскоро направих същото между Левски и Берое за Илиян Стефанов. Но за това са необходими две страни!

Всеки има право на мнение, но истината е само една!

П.П. Високопарните приказки за любовта към клуба, който го е “изградил” преди един век, не помагат да издържа семейството си. Интересно защо от Левски мълчат, че не приеха предложение за споразумение с намалена сума от около 230 000 лв през януари 2021 г. Най-лесно е да обвиняваме слабия. Няма такъв морален аргумент като “остани без работа и пари, защото ние сме Левски и можем да си правим каквото си поискаме”! Аз съм много повече левскар от 90% от сегашните фенове и съм бил на повече мачове на Левски от поне 80% от сегашните фенове, но не харесвам името на клуба да се използва като меч срещу невинни хора! Левски значи свобода, а не измама!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички