Вангелов: Всички знаем какво правеше Дерменджиев, когато играехме срещу Лудогорец


Вангелов: Всички знаем какво правеше Дерменджиев, когато играехме срещу Лудогорец
Снимка: Facebook: Левски

4521 0

Бившият главен скаут на Левски Кирил Вангелов не спира с разкритията около клуба от "Георги Аспарухов". Наскоро той коментира трансфера на Мартин Райнов, като го обяви за престъпление срещу футбола.

Сега Вангелов говори и за опитите на 26-кратните шампиони да привлекат Али Соу, който в момента е играч на ЦСКА. Освен това екс-скаутът на "сините" коментира и новия треньор на тима Георги Дерменджиев.

"Ще трябва да мине още година, година и половина, за да се напаснат нещата и да дойдат добрите дни за Левски, защото този отбор е разбит. Този състав, с тези играчи, е направен за Славиша Стоянович. Той трябваше да остане до лятото. Промените в Левски са за добро. Видно е, че съдиите вече не се подиграват с Левски.

Отборът има нужда от спортен директор, който да защитава интересите на клуба. Сигурен съм, че със Славиша Стоянович начело отборът щеше да е по-силен. В клуба трябва да бъде върнат Наско Сираков, който заедно с някой измежду Станимир Стоилов, Петър Хубчев, Илиан Илиев или Димитър Димитров-Херо да изградят отбор, който да е конкурент на Лудогорец.

ДЕРМЕНДЖИЕВ Е НАЯСНО ОТ КОЙ ИГРАЧ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ЧИСТКАТА МУ ПРЕЗ ЛЯТОТО

Не познавам Георги Дерменджиев, но знам какво е правил той, когато сме играли срещу неговия Лудогорец. Не е тайна, че исках да привлечем Али Coy, който сега играе в ЦСКА. Преговаряхме с него около месец, но беше прекалено скъп за Левски", каза Вангелов пред колегите от Канал 3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички