Вангелов: Всички знаем какво правеше Дерменджиев, когато играехме срещу Лудогорец

Бившият главен скаут на Левски Кирил Вангелов не спира с разкритията около клуба от "Георги Аспарухов". Наскоро той коментира трансфера на Мартин Райнов, като го обяви за престъпление срещу футбола.

Сега Вангелов говори и за опитите на 26-кратните шампиони да привлекат Али Соу, който в момента е играч на ЦСКА. Освен това екс-скаутът на "сините" коментира и новия треньор на тима Георги Дерменджиев.

Вангелов: Финансовите претенции на Райнов към Левски бяха престъпление срещу футбола

Бившият главен скаут на Левски Кирил Вангелов коментира трансфера на Мартин Райнов на Герена. Вангелов сподели, че изискванията на бившия играч н...

"Ще трябва да мине още година, година и половина, за да се напаснат нещата и да дойдат добрите дни за Левски, защото този отбор е разбит. Този състав, с тези играчи, е направен за Славиша Стоянович. Той трябваше да остане до лятото. Промените в Левски са за добро. Видно е, че съдиите вече не се подиграват с Левски.

Ники Михайлов: Най-отрицателното нещо е, че бях юноша на Левски

Вратарят на Левски Николай Михайлов даде изключително обширно интервю, в което говори както за миналото си на Герена, така и за новата страница в...

Отборът има нужда от спортен директор, който да защитава интересите на клуба. Сигурен съм, че със Славиша Стоянович начело отборът щеше да е по-силен. В клуба трябва да бъде върнат Наско Сираков, който заедно с някой измежду Станимир Стоилов, Петър Хубчев, Илиан Илиев или Димитър Димитров-Херо да изградят отбор, който да е конкурент на Лудогорец.

ДЕРМЕНДЖИЕВ Е НАЯСНО ОТ КОЙ ИГРАЧ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ЧИСТКАТА МУ ПРЕЗ ЛЯТОТО

Не познавам Георги Дерменджиев, но знам какво е правил той, когато сме играли срещу неговия Лудогорец. Не е тайна, че исках да привлечем Али Coy, който сега играе в ЦСКА. Преговаряхме с него около месец, но беше прекалено скъп за Левски", каза Вангелов пред колегите от Канал 3.

Още по темата

Please select answer!