УЕФА изхвърли Левски от Европа!


УЕФА изхвърли Левски от Европа!
Снимка: Официален сайт на Левски

4787 0

Изключително сензационна новина съобщи УЕФА на собствената си страница. Там бе поместен материал, че Левски е изваден от европейските клубни турнири в рамките на 2 сезона и е глобен със 100 хиляди евро за неспазване на финансовите правила на организацията.

"Отборът е изхвърлен за две години от турнирите на УЕФА, за които се класира, в следващите два сезона. Това влиза в сила, ако до 28-и февруари 2019 година отборът не докаже, че е погасил задължения, които трябваше да бъдат платени до 30-и септември 2018 година", се чете в съобщението на УЕФА. Ето и линк към новината!

Малко по-късно новината, която бе публикувана на страницата на УЕФА бе свалена от английската версия на сайта, но го има на португалската и на френската. В последните няколко дни се появи информация, че Левски все още дължи пари на бившия си играч Дъстли Мюлдер. Мюлдер беше футболист на Левски в периода от 2010 до 2014 година и не е получил последните си две заплати от клуба на стойност 40 000 евро. Той чакаше да си получи парите около 3 години, след което започна дело във ФИФА. Финансовия директор на Левски Красимир Иванов обаче малко след това заяви, че всичко е платено към бившия футболист на тима.

Красими Иванов останал изненадан от новината и не е пожелал да коментира пред колегите от "Дарик". Освен Левски в съобщението се съобщава за още два наказани клуба - Спортинг и македонския Вардар, като македонците дори имат срок до 31 януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички