Трябваше ли Левски да получи дузпа в тази ситуация (ВИДЕО)


Трябваше ли Левски да получи дузпа в тази ситуация (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

3139 0

Отборът на Левски поведе на ЦСКА в средата на първото полувреме след нелеп автогол на вратаря Витаутас Черниаускас. Стражът нямаше късмет при попадението, след като топката се удари в гредата след удар на Габриел Обертан, а след това рикошира в гърба на стража на "червените".

През втората част имаше две дискусионни ситуации относно отсъждането на дузпа. Първо претенции имаха символичните домакини, а по-късно такива дойдоха и от щаба на Левски.

Във въпросната ситуация в 54', когато Жерсон Кабрал открадна топка при грешен пас на Николай Бодуров и нахлу в наказателното поле, където бе връхлетян от Кристиан Малинов. Двамата играчи се озоваха на земята, но Ивайло Стоянов не показа точката за изпълнение на дузпи. При повторенията се вижда, че контактът между двамата е на границата на наказателното поле и ако Стоянов бе решил да дава нарушение, щеше да има големи затруднения с решението си.

Битката ЦСКА - Левски може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички