Стоянович за раздялата с Левски: Казаха ми, че новият собственик има друга визия


Стоянович за раздялата с Левски: Казаха ми, че новият собственик има друга визия
Снимка: БГНЕС

4553 0

Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович за пореден път сподели, че чувства, че не е свършил работата си при "сините" докрай и клубът не е затворена страница за него. Той бе заменен по средата на подготовката от Георги Дерменджиев, като Стоянович сподели, че смяната му е заради идването на нов собственик.

"Като анализирам ситуацията сега, трябваше да бъда оставен да си свърша работата. Аз водех подготовката, както и селекцията, за разлика от от преди това, когато наследих друг треньор. Казаха ми, че новият собственик има друга визия и това беше. Всичко беше коректно и от двете страни. Благодаря за шанса и честта да съм треньор на Левски", сподели бившият наставник на тима.

"Всичко се случи много бързо и беше много спонтанно. Когато дойде моментът на последната тренировка на отбора и като трябваше да кажа нещо на момчетата ми беше много трудно, сякаш нещо бе заседнало в гърлото ми. Не съм имал време да мисля какво да кажа и в кой момент.

Като видях отбора и реакцията на всички бях буквално без думи. Отдръпвах се встрани, за да се концентрирам и казвах на помощниците ми да водят загрявката, това се случи пет пъти. Все пак сме професионалисти и трябваше всичко да премине нормално. Беше много емоционално и след тренировката. Някои от играчите дойдоха до стаята ми, говорихме с тях няколко пъти и преди да си тръгна. Те обаче имат нов треньор и трябва да слушат него", заяви Стоянович пред Канал 3.

"Левски винаги е магнит. Като видиш и вече като си го направил колко хора обичат Левски, каква любов има в този клуб и самото очакване толкова години нещо да се случи и да спечели пак трофей имаш желание пак да работиш тук. Не си свърших работата тук, притеснявам се и съжалявам за това, можеше нещата да се развият по друг начин".

А какво заяви първото зимно попълнение на Левски - Мартин Райнов, след трансфера си - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички