Стойчо Стоев: Левски е класен отбор, но победата беше много важна за нас


Стойчо Стоев: Левски е класен отбор, но победата беше много важна за нас
Снимка: БГНЕС

2082 0

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев отчете факта, че за неговия отбор е било изключително важно да вземе срещата срещу Левски, за да се повиши самочувствието она отбора след слабото начало на 2019 година. Според опитния специалист, гостите са можели по-рано да решат мача, но това така и не се е случило заради грешни решения на офанзивните футболисти в тима.

“Доста оспорван и интересен мач. За нас беше важно да спечелим, тъй като Лудогорец не стартира добре сезона. Играхме приятен за окото футбол. За два дни в глобален мащаб няма какво да променя в спортно-техническо естество, само ментално. Можеше и по-рано да си решим мача, но пропуснахме няколко положения. В някои ситуации футболистите не избраха правилното решение пред гола. След една победа е лесно да кажа, че съм очаквал Левски да нанесе само два точни удара към нашата врата. Левски е класен отбор и ни даде отпор", каза Стоев.

"Този отбор има класни играчи и играе добър футбол. Доволен съм от всички футболисти, тъй като от първата до последната минута се бореха за победата. С почти всички играчи на Лудогорец имах разговор, това ми беше основната задача. Исках да разбера тяхното мислене и те моето. Наистина съм перфекционист. Спрямо качествата, които състезателите имат, може да надградим, за да може да ликуваме в края на шампионата. И после в най-важните мачове в Европа. Имаше напрежение в Лудогорец. Това си личеше през седмицата в тренировките”, заяви Стоев.

Междувременно станаха ясни всички участници в Първата шестица на Първа лига (вижте подробноси).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички