Старите пушки и младата генерация - какво ще търси Хубчев в първата си мач в Левски?


Старите пушки и младата генерация - какво ще търси Хубчев в първата си мач в Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

1777 0

Левски ще изиграе първия си двубой под ръководството на Петър Хубчев, като се изправя в неделя привечер срещу поредния скъпоструващ отбор на Ред Бул - бразилският Брагантино. Битката е неофициален дебют за бившия национален селекционер, а мачът е част лагера на тима в Австрия. 

Хубчев е решил с да изпробва основно досегашни футболисти, които са били в отбора. Единственият от титулярите, който ще е дебютант, е Янис Каргас - защитникът, който беше привлечен само преди няколко дни. Опитните Миланов, Тиам, Паулиньо и Мариани ще бъдат част от титулярите, но пък Хубчев ще даде шансове на доста от младите футболисти. 

Очаква се сред титулярите да са Кабов, Йоруков и Станислав Иванов, а атаката ще бъде водена от Илия Димитров. Станислав Костов няма да се изправи срещу бразилците заради тормозещата го травма, но се очаква да е на линия за следващите контроли: 

Вероятен състав на Левски

Левски: Николай Михайлов, Живко Миланов, Янис Каргас, Нуно Рейш, Иван Горанов, Кали Тиам, Давиде Мариани, Илия Юруков, Паулиньо, Станислав Иванов, Илия Димитров

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички