Станислав Костов е трансферна цел на италиански тим

Левски може да осъществи още един солиден трамсфер. Италианското издание ciociariaoggi.it съобщава, че Фрозиноне се интересува от нападателя на Левси и голмайстора на Първа лига от миналия сезон - Станислав Костов.

"Станислав Костов, който е роден през 1991 година, е най-новото име, от което се интересува Фрозиноне. Той подписа с Левски през зимата на 2018 година и в 51 срещи има 27 отбелязани гола. Името на Костов обаче не е единственото на чуждестранен нападател, което се свързва с италианския тим", пише изданието.

Тиам ще е под въпрос за сблъсъка с ЦСКА

Халфът на Левски Хали Тиам ще бъде извън терените между три и четири седмици. Това означава, че дефанзивният халф може да пропусне дори сблъсъка ...

Освен това от клуба ще трябва да разрешат проблема със своя нападател Даниел Чофани, който вече не се чувства част от проекта и е готов да напусне. От Фрозиноне обаче все още не са получили достатъчно примамливо предложение за него и бъдещето му е неясно. Припомняме, че преди броени дни Левски продаде Давиде Мариани за доста сериозна сума - ето каква бе тя.

Още по темата

Please select answer!