Спряганият за нов защитник в Левски е оценен за над 1 млн. евро (ВИДЕО)


Спряганият за нов защитник в Левски е оценен за над 1 млн. евро (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1721 0

Левски е близо до осъществяването на пореден трансфер това лято. "Сините" чакат до няколко дни да пристигне в София бразилският защитник Бресан.  Именно защитната линия в момента е най-слабото звено на столичани и Делио Роси има много неща, които трябва да подобри.

Цялото име на играча е Матеус Симонете Брасанело - Бресан и е играл за младежките гарнитури на Бразилия, а освен това е записал и над 60 мача за Гремио. В момента отборът е на вторс позиция бразилското първенство зад лидера Коринтианс с 8 точки. Той се е състезавал още за Жувентуд, Фламенго и Пенярол. При положение, че той подпише с Левски, то това ще е първият му тим в Европа.

През 2015 година английският КПР проявява интерес към бразилеца и сделката е била почти сигурна, но агентът на Бресан решил да разкрие подробности от преговорите пред медиите. Това вбесило англичаните и сделката пропаднала. 

Transfermarkt оценява защитника на 1,5 млн. евро, но очакванията са той да акостира на "Герена" като свободен агент, тъй от клуба му няма да разчитат на него. Справка показва обаче, че вчера (14 август) е изиграл пълни 90 минути срещу Ботафого. Най-високата трансферна сума, която достига 24-годишният бранител е 2,5 млн. евро през май месец 2015 година. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички