Спирингс вече е в София, до часове се присъединява към Левски


Спирингс вече е в София, до часове се присъединява към Левски
Снимка: Guliver/GettyImages

1601 0

По всичко изглежда, че Левски е съвсем близо до подписването на трето ново попълнение и това е желаният халф Стайн Спирингс. Още в неделя вечер холандското издание vi.nl информира, че "сините" са постигнали договорка с играча и Валвийк.

Според изданието Спирингс ще получава значително повече пари от тези, които взема като футболист на закъсалия холандски тим. Освен това се очаква в касата на Валвийк да влязат средства под формата на трансферна сума. Играчът бе категоричен, че иска да напусне отбора и да предприеме ново предизвикателство, като е избрал това да бъде Левски.

Според колегите от dsport.bg полузащитникът е в София от неделя и се очаква съвсем скоро трансферът да бъде обявен официално и да се присъедини към останалите на лагера в Сандански. Изпълнителният директор на "сините" Павел Колев също преди известно време обяви, че са водени преговори с играча и очакват неговия отговор. Договорът му с холандския тим бе до лятото. 

А с кои играчи от Левски са склонни да се разделят - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички