Собственикът на Левски: Вратата е отворена за Мъри, но искам българския Фъргюсън


Собственикът на Левски: Вратата  е отворена за Мъри, но искам българския Фъргюсън
Снимка: Официален сайт на Левски - https://levski.bg/

1229 0

Собственикът на Левски Спас Русев даде интервю за „Спортно шоу Гонг“ по Дарик радио, в което разкри своите виждания за процесите в Левски.

Относно спекулациите за завръщане на Станимир Стоилов на "Герена" Русев коментира:

Дали ще е Станимир Стоилов, дали ще е Наско Сираков, дали ще са други имена от голямото семейство на Левски, винаги при една смяна на собственост, те започват да циркулират. Вратите на Левски винаги са отворени за Станимир Стоилов.

Спас Русев призна: Левски има 20 милиона дълг

В момента той има договор за още една година с друг клуб, и преди всичко трябва да има коректно отношение към сегашните си работодатели.

Ако той е свободен, или реши да прекрати договора си, вратите на Левски са отворени винаги. Нямам представа какво е възнаграждението му, нито за финансовите му условия, не съм запознат с такива детайли.“

Той не подмина и темата за бившия треньор на тима Люпко Петрович, който напусна клуба със скандал.

Тръст "Синя България" отново се обърна към ръководството на "Левски"

Аз се срещах няколко пъти с Люпко Петрович и изпитвах дълбоко уважение към него. По тази причина бе изненада напускането и начина, по който го направи. Той е голям професионалист, работеше всеотдайно в Левски и не трябваше хората да го запомнят по този начин.

Хората в България ще го запомнят по начина, по който той си тръгна от Левски. А начинът, по който той си тръгна от Левски – един час преди мача – дали това е било негова лична мотивация или е имало друг тип конспирация, мога само да гадая-

Факт е обаче, че начина, по който бе направено, се целеше да се навреди на клуба. Съжалявам, защото аз исках той да завърши шампионата.

Йовов посочи какво му трябва на Левски, май в момента няма нищо от това

Той беше споделил с мен, че това ще е последната му треньорска работа в Левски, а аз исках да го изпратим като шампион. Никога неговата смяна не е била коментирана.“„Аз търся треньор, който да бъде българският вариант на Фъргюсън.

Който да остане в клуба повече от 10 години, който да игради облика, стила на отбора. Въртят ми се варианти. Част от играта е оптимизмът. Във футбола, колкото и да нямаш шанс, казваш – може пък и да спечелим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички