Славиша Стоянович обяви дали остава треньор на Левски


Славиша Стоянович обяви дали остава треньор на Левски
Снимка: БГНЕС

1871 0

В последните два дни се появиха куп спекулации за бъдещето на треньора на Левски - Славиша Стоянович. В Латвия дори го обявиха за сигурен селекионер на националния отбор, като единственото нещо, което остава да бъде разрешено е как да напусне "сините".

Самият Стоянович категорично отрече тези твърдения и заяви, че ще остане в клуба. "Оставам твърдо в Левски. Имам контракт, който изпълнявам. Всички останали твърдения за моето бъдеще са спекулация", заяви Стоянович пред Блиц.

В четвъртък от "Герена" отрекоха тази информациите и заявиха, че няма обаждания от местната федерация, съобщи "Дарик". Словенският специалист е обвързан със "сините" до 30 юни 2020 г., така че ако някой иска да го ангажира, трябва да преговаря и с родния гранд за условията, по които това може да се случи.

Освен това, специалистът е получил всичките си заплати до момента и не може да разтрогне по вина на клуба. От клуба уточниха, че има план, по който Славиша Стоянович работи с Левски и засега всичко по него се спазва. Специалистът по програма трябва да дойде за първата тренировка на отбора за 2019 г., която е на 8 януари.

Дори се появи информация, отново в чужди издания, че ако иска Славиша да напусне Левски, то трябва сам да си плати неустойката - ето и повече подробности по темата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички