Слаб старт за Левски под ръководството на Делио Роси


Слаб старт за Левски под ръководството на Делио Роси
Снимка: Оф. сайт на Левски

1290 0

Левски записа първия си мач под ръководството на Делио Роси. "Сините" загубиха от Сливнишки герой с 1:3 в мач, който се изигра в три части, а след срещата италианският специалист обяви, че го чака много, много работа в следващите месеци.

"Сините" започнаха по-активно, а Обертан бе точен в 15-ата минута с първото си попадение за клуба. Цветкович бе доста активен, като получи поздравления от Роси, който не спираше да се движи и да дава напътствия на своите играчи в периметър от 45 метра. Именно левият бранител и Обертан бяха най-добрите на терена в първите 30 минути.

През втората и третата части Роси пусна всички налични футболисти, включително и Жеан Патрик, който е на проби в отбора. Бразилецът показа добра скорост и притежава не лоша техника, но въпреки това не остави особено добри впечатления с изявите си. Той беше виновен за първия гол на Сливнишки герой в 36'.

Иначе при 1:1 Попов и Вачев вкараха по един гол за 3:1. Роси изгледа втората и третата части в компанията на един от помощниците си, като постоянно записваше случващото се на терена и критикуваше грешките, които бяха допуснати в защита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички