Руснаци харесаха един от младите таланти на Левски


Руснаци харесаха един от младите таланти на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

5225 0

Руски мениджъри са наблюдавали изявите на нападателя на Левски Станислав Иванов по време на евроквалификацията на младежкия национален отбор в Талин и са останали доволни от видяното."Лъвчетата" спечелиха с 4:0 над Естония, а Станислав Иванов вкара 1 гол. Той бе ползван като дясно крило - позицията, на която играе напоследък в Левски.

20-годишният футболист бе налаган твърдо в състава в края на миналия сезон от временния треньор Георги Тодоров. Тази линия бе продължена и от новия наставник на сините Петър Хубчев. През тази кампания Иванов е участвал във всичките 12 двубоя на Левски във всички турнири, като неизменно ги е започвал като титуляр. В тях той реализира 3 гола - всичките в първенството. Последният от тях бе в мрежата на ЦСКА от последния кръг.

По-рано през сезона чуждестранни скаути, включително и такива, които работят с клубове от Серия А, идваха и в София, за да следят изявите на младока. До края на годината той със сигурност ще продължи да бъде следен, пише "Тема спорт".  Иванов е един от конвертируемите играчи на сините. Той вече получи и повиквателни за мъжкия национален отбор. Бе сред избраниците на Красимир Балъков за евроквалификациите с Чехия (1:2) и Косово (2:3). 

Междувременно, за кои двама български играчи стана ясно, че остават цел на Левски - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички