Райнов: Искам да остана в Левски, Купата става приоритет за нас


Райнов: Искам да остана в Левски, Купата става приоритет за нас
Снимка: Официален сайт на Левски

3498 0

Халфът на Левски Мартин Райнов заяви, че отборът му заслужено е спечелил мача срещу Черно море. Райнов бе автор на единствения гол в мача, класирал "сините" на четвъртфиналите. Футболистът говори и за шансовете си да получи нов договор от столичния гранд.

"Беше един от най-трудните ни мачове. Знаехме, че нямаме право на грешка, съперникът игра добре, доста ни затрудниха, но заслужено спечелихме с повече борба и желание. Тази победа е за цяла синя България. Съперникът ни има добри футболисти, но ние всички си помагахме, стояхме близко един до друг", коментира Райнов пред "Диема спорт".

Голът бе първи за халфа през настоящия сезон. Той заяви, че е бил много сладък за него. "Преди всеки мач мисълта ми е да отбележа, днес имах шанса да вкарам в изключително важен двубой. Топката дойде при мен и аз просто я насочих. Ние сме един отбор, в някой мач вкарва нападател, в друг - защитник, а днес - халф", обясни полузащитникът.

"Ако искаш да спечелиш Купата, трябва да побеждаваш всеки един отбор. Нямам предпочитания за следващ съперник. Да, спечелването на Купата се превръща в приоритет за нас, но и първото място остава цел. Ще се борим и за двата трофея. Имахме разговори вече за нов договор. Моето желание е да остана и мисля, че има положителни знаци за това", завърши Райнов. А какво каза за мача треньорът на Черно море Илиан Илиев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички