Яблонски разтопи феновете със специално послание (ВИДЕО)


Яблонски разтопи феновете със специално послание (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Левски

2529 0

Защитникът на Левски Давид Яблонски имаше специално послание към феновете на тима, което им изпрати след победата над Славия с 2:0 в 11-ия кръг на Първа лига. Чехът съблече фланелката си и показа на близо 10-те хиляди на "Герена" какъв надпис има на потника му: "Тук сме едно голямо семейство. Благодаря ви! Само Левски!". Той целуна фланелката си и няколко пъти с жест показа, че те са в сърцето му.

"Сините" фенове оказа силна подкрепа на защитника през изминалата седмица. Те първо събраха пари, за да му платят глобата, наложена от Дисциплинарната комисия към БФС, заради обидите и нецензурните думи по адрес на ЦСКА и бившия им ас Фернандо Каранга. След това те застанаха зад него и след произнасянето на присъдата над него в Чехия за уреждане на мачове.

В ЛЕВСКИ КОМЕНТИРАХА СИТУАЦИЯТА С ПРИСЪДАТА НА ЯБЛОНСКИ

Иначе отборът победи Славия с 2:0 с два гола на Станислав Костов. Така българският нападател на "сините" се изравни на върха при голмайсторите в лигата с вкаралия по-рано хеттрик срещу Ботев (Враца) ас на Лудогорец Клаудиу Кешеру.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички