Проваля се завръщането на Мъри в "Левски" ?


Проваля се завръщането на Мъри в "Левски" ?

1003 0

"Левски" все по-сериозно удря на камък да си осигури услугите на Станимир Стоилов, съобщава "Тема Спорт".

"Сините" се надяваха до края на септември, тоест днес, да обявят Мъри като нещатен консултант като по този начин го капарират като следващ треньор. Такава е генералната идея на новия собственик на клуба Спас Русев. Той бе постигнал устна договорка с хора от ръководството на Астана. От ръководството на казахстанския клуб обаче не спазили първоначалните обещания и дори дали да се разбере, че към този момент шансовете Стоилов да не изпълни договора си с Астана са нищожни.

„Левски” уреди гигантски спонсор от Китай

Спас Русев се консултира с Мъри неформално по някои въпроси в Левски с намерението Стоилов да се върне на подготвена почва. Няма обаче изгледи Астана да се раздели с треньора си преди края на договора му, който е за още една година.

Ако казахстанците примерно уволнят специалиста за слаби резултати, ще трябва да му платят голяма 6-цифрена сума като компенсация. А ако Мъри поиска от своя страна да разтрогне, сам трябва да плати неустойка. А явно нито той е готов на такава стъпка, нито Левски смята да преговаря с Астана за размер на компенсация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички