Павел Колев отговори на Венци Стефанов за "40-те милиона дългове на Левски"


Павел Колев отговори на Венци Стефанов за "40-те милиона дългове на Левски"
Снимка: БГНЕС

2330 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отговори на критиките и "разкритията" на президента на Славия Венцеслав Стефанов, че "сините" дължат 40 милиона лева и няма обяснение как отборът не е във фалит.

Силният човек на "Герена" е категоричен, че сметките на собственика на "белите" са грешни, като за пореден път подчерта, че дължимото от 26-кратните шампиони е в региона на 30 милиона лева.

"Не бих искал да коментирам думите на Стефанов. Цифрата, казана от него, не отговаря на истината. Реалната цифра на дълговете е доста по-ниска. Сумата е над 30 милиона лева, но в никакъв случай цифрата не е тази, която цитира Стефанов. Аз нямам представа той откъде има тази информация", заяви Колев пред колегите от "Блиц".

Въпреки че това не е първият път, в който Колев говори за дълговете на Левски, спекулациите около финансовото положение на клуба не стихват. В клуба работят целенасочено към ограничаване на бюджета и стабилизиране на ситуацията, като най-накрая Левски успя да разкара един от най-скъпоплатените футболисти в състава (вижте подробности по темата).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички