Паулиньо е готов за мача с Ботев, Буш и Белмонт също са на линия


Паулиньо е готов за мача с Ботев, Буш и Белмонт също са на линия
Снимка: Официален сайт на Левски

1455 0

Левски даде свидна жертва в 1/8-финалния сблъсък с Черно море. Един от най-важните играчи в състава Холмар Ейофлсон се конрузи още преди да са изминали и 10 минути от срещата. Очакванията за тежка травма най-вероятно ще се оправдаят и асът на Левски ще е аут за поне 6 месеца.

Добрата новина е, че трима от футболистите, които пропуснаха мача с Черно море, са готови за предстоящата среща с Ботев Пловдив. Става въпрос за Паулиньо, Антъни Белмонт и Серджиу Буш. Първият се възстанови от мускулна травма и е възможно да стартира титуляр в неделя, информира "Дарик".

Румънецът тренира с основната група от няколко дни и вероятно ще се завърне сред 18-те на „сините“, а Белмонт беше болен и не пътува с тима за Варна. До последно под въпрос ще бъде Иван Горанов, който получи травма в ребрата по време на двубоя с „моряците“.

Шеф в Левски нападна съдийските отсъждания в мача с Черно море

Има и още една положителна новина, а именно, че юношата на Левски Деян Иванов е близо до своето завръщане в игра. Младият бранител на софиянци започна да тренира с топка и съвсем скоро ще работи с основната група на Славиша Стоянович. Специалистът все още не е имал на разположение младежкия национал, който имаше проблеми от началото на лятната подготовка, когато падна жертва на сериозни натоварвания, които правеха Делио Роси и екипът му.

Ейофлсон и Яблонски са една от най-стабилните защитни двойки в първенството, но сега Славиша Стоянович трябва да мисли нови варианти. Ето видео от момента, в който исландецът се контузи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички