От Левски са отхвърлили оферта на италианци за Костов

От Левски са отхвърлили оферта за своя голмайстор от миналия сезон Станислав Костов. Както стана ясно преди няколко дни, италианският Фрозиноне е харесал българския нападател.

Офертата на Фрозиноне за Костов обаче е била в размер на 250 хиляди евро. Предложението е отхвърлено категорично от ръководството на Левски. Миналата седмица "сините" се разделиха с Давиде Мариани, но срещу сумата от над 1,4 млн. евро.

Тиам ще е под въпрос за сблъсъка с ЦСКА

Халфът на Левски Хали Тиам ще бъде извън терените между три и четири седмици. Това означава, че дефанзивният халф може да пропусне дори сблъсъка ...

"Станислав Костов, който е роден през 1991 година, е най-новото име, от което се интересува Фрозиноне. Той подписа с Левски през зимата на 2018 година и в 51 срещи има 27 отбелязани гола. Името на Костов обаче не е единственото на чуждестранен нападател, което се свързва с италианския тим", написаха от ciociariaoggi.it за Костов. Междувременно той не попадна в групата на Левски за двубоя с Царско село заради контузия. Ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!