Ново попълнение на Левски през март: От дете съм фен на ЦСКА!


Ново попълнение на Левски през март: От дете съм фен на ЦСКА!
Снимка: Оф. сайт на Левски

9298 0

Едно от новите попълнения на Левски съвсем доскоро е искал да играе за ЦСКА. Това припомниха от вестник "Меридиан мач", след като въпросният футболист - халфът Здравко Димитров от Септември, подписа вчера със "сините".

Феновете на Левски не са забравили признанието на таланта, което той направи през март тази година. Димитров бе желан и на "Българска армия", но до трансфер не се стигна. "Имаше интерес от ЦСКА, както и от други отбори, но засега съм футболист на Септември. Надявам се някой ден да заиграя за ЦСКА, защото съм фен от малък на "червените". Оферта имаше, но двата клуба не се разбраха. Ще тренирам усилено и времето ще покаже дали ще направя някъде трансфер през лятото", обяви тогава футболистът пред "Дарик".

В Септември халфът записа 31 мача през сезон 2018/2019, в които отбеляза и 2 гола и даде 5 асистенции. Полузащитникът е роден на 24 август 1998 година. Играл е още в Ботев (Враца) и Локомотив (София). Вижте как лошо тръгна кариерата в Левски на един от новите им играчи в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички