Новият спортен директор в Левски обясни защо представянето му закъсня и колко нови играчи ще има


Новият спортен директор в Левски обясни защо представянето му закъсня и колко нови играчи ще има
Снимка: Официален сайт на Левски

3311 0

Ивайло Петков бе официално представен като спортен директор на Левски. Това се случи на специална пресконференция с изпълнителния директор Павел Колев. На нея Петков обясни защо чак сега е представен официално, макар че вече близо два месеца работи в клуба.

По думите му стана ясно, че е трябвало чисто документално да бъде всичко изяснено, за да бъде официално назначен. Официално  преди няколко дни бе официално отписан от Българския футболен съюз като агент.

Той коментира и колко още нови играчи може да дойдат на "Герена". "След разговори с ръководството, решихме, че Левски има нужда от още двама играчи. Ще привлечем футболисти на определени постове. Ще ни трябва време, за да сглобим силен отбор. Вече се вижда, че Левски има различен облик", заяви Петков, като допълни, че вече се работи и върху зимната селекция.

"Тази позиция изисква огромен работен капацитет. Под работен капацитет имам предвид, че той трябва да може да гледа футболисти, както и да работи в офис. Понякога повече от 16-17 часа на ден. Намерих съмишленик в негово лице. Прекарваме много често дните и вечерите с Ивайло Петков в офисите. Работата е много тежка. За мен е много по-лесно да мисля само за развитието на футболния клуб. Направиха се доста сериозни промени в школата, но най-важното, което се случва, е инвестициите в инфраструктурата. Нещата се движат в правилна посока", заяви Павел Колев на представянето.

А каква любопитна промяна направи наставникът Петър Хубчев след продажбата на Давиде Мариани - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички