Нов в Левски: Голям отбор сме, обещаха ми важна роля и да играя в Европа


Нов в Левски: Голям отбор сме, обещаха ми важна роля и да играя в Европа
Снимка: Оф. сайт на Левски

3677 0

Новата придобивка на Левски Франко Мазурек определи "сините" като "голям отбор" и подчерта, че му е обещано да получи "важна роля в тима, както и да играе в европейските турнири". Аржентинецът даде интервю пред клубната телевизия, споделяйки положителни емоции от първите си дни на "Герена".

"Много съм доволен, че съм тук. Всички ме приеха много добре. Избрах Левски след разговор с техническия щаб. Казаха ми, че ще имам възможност да се докажа и да имам важна роля в тима, както и да играя в европейските клубни турнири. Освен това Левски е голям отбор", заяви Мазурек.

"Чувствам се много добре сред момчетата. Съотборниците ме приеха много радушно и съм доволен от това. Всички ми помагат много в адаптацията. И съотборниците ми, и треньорите", добави още той. Какво още каза Франко Мазурек - вижте във видеото.

Междувременно Мазурек бе засипан с похвали, като бе определен като "един от най-добрите в Гърция" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички