Монтини има висока цена, но желаната от него заплата е по джоба на Левски


Монтини има висока цена, но желаната от него заплата е по джоба на Левски
Снимка: Instagram

4027 0

Нападателят, когото Левски иска да привлече - Матиа Монтини от Динамо (Букурещ), има респектираща цена. Според transfermarkt.com той се котира срещу 550 000 евро. Заплатата обаче, която иска, за да подпише нов договор с румънския тим, е постижима за Левски, разбра SportLive.bg. Става дума за 8000 евро. Към момента Монтини, който е голмайстор на Динамо през сезона дотук, печели по 4500 евро на месец.

За интереса на Левски към италианския футболист призна и треньорът на "червените кучета" Мирча Редник. Той обяви, че българският гранд е изпратил свои хора, вероятно скаута си Богдан Патрашку, да гледат изявите на Монтини в последния му мач за Динамо. "Той беше малко напрегнат, един отбор дойде да го гледа, той разбра и може би това ни бе грешката, защото той бе по-егоистичен. Монтини има договор за още една година. Няма съмнение, че той ще напусне", заяви Редник пред Telekom Sport.

Според "Фанатик" пък Динамо иска да предложи на нападателя нов договор за поне още една или две години. Настоящият му контракт е до 2020 година, но изданието разкрива, че в него няма вписана откупна клауза. Съобщава се още, че интерес към юношата на Рома проявяват и няколко силни руски клубове. Един от тях е изпратил оферта, но Динамо я е отказал. Другият вариант на "сините" за нов нападател вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички