Лошо: Новият в Левски забъркан в уредени мачове, сочат го за "средняк"


Лошо: Новият в Левски забъркан в уредени мачове, сочат го за "средняк"

1529 0

Футболист с интересна биография си е взел Левски. Става дума за второто попълнение на "сините" Давид Яблонски. Чехът, от който се очаква да заздрави защитата на Левски, е забърквал името си в скандал за уредени мачове, разбра SportLive.bg.

Скандалът е свързан с "продажба на мачове и нелегални залагания върху резултатите".

Той избухва през 2013 г. Заради предполагаемо участие в него Яблонски е наказан за половин година, заради продадени мачове на Теплице. По-късно защитникът е оправдан.

Яблонски има късмет, че скандалът избухва в Чехия, а не в съседна Словакия, където по същото време и за подобно провинение шестима футболисти са наказани за години извън футбола.

Иначе отзивите за централния защитник на Левски, поне досега, не са кой знае колко впечатляващи. Когато подписва с Том (Томск), треньорът на руския тим Валерий Петраков твърди, че играчът е взет без той да го е искал и го определя като "футболист на средно ниво".

Известният руски сайт "Чемпионат" отбелязва, че в състава на Баник (Соколов) във Втора чешка лига той прави няколко безлични мача, а след грешките му при 2:4 от Словацко губи мястото си в титулярния състав.

Иначе игровите му качества се определят така: умело играе на втория етаж, но е тромав и бавен.

Искрено се надяваме информацията за участие в уреждане на мачове да е невярна и Яблонски да блесне с изявите си в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички