Левски води преговори за още два трансфера


Левски води преговори за още два трансфера
Снимка: БГНЕС

3683 0

Ръководството на Левски продължава усилената работа на трансферния пазар. След като успяха да привлекат холандския полузащитник Стайн Спиерингс, но не се договориха със Славия Прага за Йозеф Хушбауер, сега "сините" се насочват към нови два трансфера, пише "Меридиан Мач".

Столичният гранд е започнал преговори с футболист, който има идентична визитка като тази на Хушбауер. В същото време "сините" водят разговори и със защитник, от какъвто наставникът Петър Хубчев също има нужда. И двамата набелязани футболисти не са свободни агенти и за тях ще трябва да се води здрава битка, както с клубовете им, така и с други заинтересовани тимове. 

До този момент “сините” привлякоха Стайн Спиерингс, Симеон Славчев и Деян Лозев, за които ще бъдат платени на вноски около 300 хил. лева. От "Герена" се надяват, че ще успеят да привлекат и четвърти футболист до началото на подготовката в Албания.

Междувременно в Холандия информираха, че Левски е следял и играч на Твенте, но Спиерингс се е оказал над всички (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички