Левски ще търси двама централни защитници през януари


Левски ще търси двама централни защитници през януари
Снимка: Официален сайт на Левски

1801 0

Левски ще трябва да привлече двама централни защитници през зимния трансферен прозорец. Очертават се големи промени в сърцето на отбранителната линия, след като се разбра, че Давид Яблонски е много близо до това да напусне клуба.

"Сините" нямат никакво намерение да подпишат продължаване на договора му при непосилното условие - месечна заплата от близо 40 000 лева. Това е точно два пъти повече от сегашното възнаграждение на бранителя - 10 000 евро, пише "Тема Спорт". Голям коз при преговорите е драстично спадналата форма на Яблонски. Тази есен той е далеч от това, което показваше доскоро - бе стабилен стълб в защита, а при включванията при атаки и статични положения често бележеше голове.

ОТ 0 ДО 100 И ОБРАТНО ЗА 180 МИНУТИ

На този етап агентите на чеха не отстъпват от искането за 20 000 евро заплата, а от "Герена" не са съгласни да вдигнат възнаграждението му с повече от 50%. Другият централен защитник на "сините", играл като титуляр преди да се контузи - Холмар Ейолфсон, в момента получава доста по-голяма заплата от Яблонски.

Тези дни се появи слух, че Левски готви чистка и най-вероятно ще се раздели с половин отбор играчи. Вижте кои са те в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички