"Левски" се оглежда за нов вратар


"Левски" се оглежда за нов вратар

1365 0

"Левски" ще направи опит да привлече качествен вратар по време на зимната пауза в първенството. „Сините“ разполагат на поста с Боян Йоргачевич, както и с младоците Александър Любенов и Николай Кръстев.

Спортно-техническият щаб на столичани е много доволен от показаното от сърбина през сезона, но искат да имат достойна алтернатива на Йоргачевич в битката за титлата. От 15 двубоя в „А“ група в девет от тях той е запазил мрежата си суха, като спаси и дузпа при 0:0 с Пирин Благоевград, пише "Тема Спорт".

„С добри впечатления сме от младите футболисти, но още не са готови да заменят Боян. Опитваме се да му намерим добра опция", заявиха от „Герена".

Проблем ще е, ако 33-годишният страж получи травма, тъй като той няма да има опитен заместник. А това може да коства много в битката за титлата. Още повече че Любенов (20 г.) има само два мача в „А“ група (през миналия сезон), а Николай Кръстев (18 г.) все още няма официален мач за „сините“.

Левски може да направи опит да си върне Николай Михайлов. В момента националът е част от турския Мерсин. Той обаче не е първи избор на треньорите и е пред напускане през зимата.

Ръководството на „сините“ пък вече води преговори с Боян Йоргачевич за удължаване на договора му. Контрактът на Боян е до края на месец юни следващата година. Той вече заяви, че няма нищо против да остане и дори посочи, че ако получи дългосрочен договор, ще завърши кариерата си в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички