Левски прави Аврам Грант номер 1 по заплата сред треньорите у нас


Левски прави Аврам Грант номер 1 по заплата сред треньорите у нас
Снимка: Gulliver/GettyImages

2467 0

Левски ще направи Аврам Грант номер 1 по заплата сред треньорите у нас, ако преговорите завършат с успех. Вчера бившият мениджър на Челси пристигна в София и разговаря близо пет часа със собственика Спас Русев, но коментар за разговорите не последва.

Според информация на "Труд" 62-годишният Грант е поискал заплата от 25 000 евро плюс бонуси, за да поеме Левски. Това е близо два пъти по-малко от парите, които израелецът получаваше като национален селекционер на Гана. В Левски има пари, а това го подсказват трансферите на имена като Жорди Гомес и Габриел Обертан.

През 2009-а година евреинът бе близо до това да стане селекционер на националния ни отбор, но тогава поиска половин милион годишно, което отказа БФС. Ако "сините" удовлетворят претенциите на Грант, то той ще стане номер 1 по заплата сред треньорите у нас. Досега на върха беше Георги Дерменджиев в Лудогорец. Заплатата му ще бъде близо 10 пъти повече от това, което получава настоящия треньор Николай Митов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички