Левски обяви група от 17 футболисти за мача с Ружомберок


Левски обяви група от 17 футболисти за мача с Ружомберок
Снимка: Оф. сайт на Левски

8420 0

Отборът на Левски обяви днес състезателите, на които ще разчита за първите си мачове в Лига Европа срещу Ружомберок. "Сините" картотекираха 17 играчи, сред които са и новите попълнения Дени Алар, Янис Каргас, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Милан Миятович и Франко Мазурек.

Голямата новина около тима е, че в групата не попада защитника Холмар Ейолфсон. Той все още не е възстановен от контузията. Любопитното е, че за провеждането на мачове треньорите включват в групата си 18 играчи - 11 титуляри и 7 резерви, което значи, че селекцията на клуба в момента е много слаба, тъй като Хубчев не може да събере пълна група от играчи за битката в Лига Европа.

Пълният списък с картотекираните играчи на Левски:

Дени Алар, Асен Чандъров, Паулиньо, Илия Димитров, Здравко Димитров, Иван Горанов, Деян Иванов, Янис Каргас, Станислав Костов, Давиде Мариани, Франко Мазурек, Николай Михайлов, Милан Миятович, Живко Миланов, Нуно Рейш, Мартин Райнов, Хали Тиам.

Един от новите в Левски отказал оферта от Серия А, за да премине на Герена. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички