Левски набеляза втори италианец - този път с опит в Англия и Серия А


Левски набеляза втори италианец - този път с опит в Англия и Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

2418 0

За още една трансферна цел на Левски съобщиха медии в Румъния. Според "Фанатик" "сините" следят италианския халф на Ботошани Диего Фабрини. 28-годишният футболист е изиграл 24 двубоя за първенството, в които е реализирал 5 гола. "Фанатик" пише, че до вчера за сигурно се е смятало преминаването му в Динамо (Букурещ), но това вече не е така. Причината е, че интерес към него е декларирал и Левски. Фабрини има контракт с Ботошани и за следващия сезон, което означава, че за него ще бъде плащана трансферна сума.

Диего Фабрини е роден на 31 юли 1990 година, висок е 181 сантиметра. Професионалната му кариера стартира в Емполи, а в родината си носи още екипите на Удинезе, Палермо, Сиена и Специя. Играл е в английските Уотфорд, Милоул, Бирмингам Сити и Мидълзбро. Носил е екипа и на испанския Овиедо, от който през лятото на 2018-а преминава в Ботошани, пише "Тема Спорт".

Играчът е бивш младежки национал на Италия (12 мача с 1 гол), като има и един мач за "Скуадра адзура". Той дебютира за тима на 15 август 2012 при поражението с 1:2 от Англия - влиза като резерва в последните 6 минути.

Това е вторият италианец, който е попаднал в полезрението на Левски за лятна селекция. В Румъния вече съобщиха, че главният скаут на клуба Богдан Патрашку е наблюдавал на живо изявите на нападателя на Динамо (Букурещ) Матиа Монтини. Подробности за него вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички