Левски набеляза голмайстор от Първа лига


Левски набеляза голмайстор от Първа лига
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3713 0

Спортно-техническият щаб на Левски иска крилото на Берое Педро Еуженио, твърди "Тема Спорт". Португалецът става свободен агент в края на сезона. В момента той може да преговаря с всеки тим, който влезе в контакт с него. А след това и да премине в него като свободен агент.

27-годишният Еуженио е несменяем титуляр при старозагорци. През сезона той изигра 24 шампионатни мача, в които отбеляза 13 гола. Той е водещ реализатор на тима - таранът Мартин Камбуров е с 9 точни изстрела в 22 срещи.

Педро е интересен за Левски, защото може да играе както като ляв бек, така и като ляво крило - справя се еднакво добре и в двете зони. Във флангови нападател го преквалифицира настоящият треньор на Берое Александър Томаш. Двамата работиха заедно през миналата кампания във Верея.

Вляво на отбраната Левски разполага с Иван Горанов и Афонсо Фигейредо. Последният е под наем от Рен и през лятото ще се върне във френския елитен тим. По крилото пък е ползван бразилецът Паулиньо.

Интересното е, че в изминалия двубой между Левски и Берое на "Герена" Еуженио бе изгонен - получи втори жълт картон за симулация.

През зимата "сините" бяха насочили погледите си предимно към привличането на чужденци. Въпреки това те взеха играч от Първа лига - в състава пристигна Станислав Костов, който през есента носеше екипа на Пирин Благоевград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички