Левски чака нападател до часове, картотекира за го Ружомберок


Левски чака нападател до часове, картотекира за го Ружомберок
Снимка: Оф. сайт на Левски

5107 0

Новият нападател се чака в Левски днес. Той трябва да премине медицински прегледи и да подпише договор. Футболистът идва по настояване на треньора Петър Хубчев, а травмата на привлеченият от Рапид Виена Дани Алар ускори процеса.

Ако нещата вървят по план, "сините" ще трябва до полунощ да картотекират новия нападател в УЕФА, за да може да вземе участие в мачовете с Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа, пише "Тема спорт". Дори да не успеят, от Левски ще имат възможност да направят една промяна до 24 часа преди първия мач със словаците, който е на 11 юли.

Натоварен ден се очертава и пред скаутите на Левски, които ще наблюдават Ружомберок в последната му предсезонна контрола срещу чешкия втородивизионен Тринец. Не е изключено дори треньорът Петър Хубчев или някой от помощниците му да присъстват на срещата.

Междувременно Хубчев бе максимално искрен след приключилата подготовка на отбора, като заяви, че не е сигурен, че отборът е готов за двубоите в Лига Европа. Ето какво заяви той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички