Легендата Ривалдо вече е в България: Надявам се Левски да спечели Купата


Легендата Ривалдо вече е в България: Надявам се Левски да спечели Купата
Снимка: принтскрийн

1822 0

Легендата на световния футбол Ривалдо пристигна в България. Световният шампион от 2002 година кацна с полет от Барселона, Ривалдо пристига в страната ни, за да наблюдава финала за Купата на България. Той беше посрещнат от изпълнителния директор на Левски Красимир Иванов.

Легендарният бразилец ще подкрепи Левски , в чийто състав е неговият син Ривалдиньо. Финалът е в сряда от 19:30 часа. "За първи път идвам, но съм много щастлив, че съм тук. Ще видя отбора на моя син, ще се видя и с него разбира се. Много съм щастлив", заяви Ривалдо, цитиран от "Дарик".

"Той имаше един проблем, но игра в последния мач през второто полувреме. Надявам се да има късмет и да вземе поне малко участие във финалния мач. Много е важно, че вкара гол. Винаги е много важно да се вкарват голове. Важно беше да възвърне своето самочувствие, най-важното е да бъде готов на 100 %. Надявам се да вкарва много и в бъдеще", заяви още световният шампион за представянето на сина си. 

"Моят син ми казва много хубави неща за отбора. Знам, че отборът в момента е трети в Лигата, но го очаква финал за Купата. Надяваме се да спечелят Купата. Аз съм много щастлив, че е тук, а и той се чувства много добре в този отбор. Той трябва да се подготви много добре и да е готов на 100 %.

"Той сега е тук и мисли само за България и българското първенство, което смятам, че е добро. Ако се представя добре, ако играе силно, сигурно ще може да премине и на друго място, в друг отбор. Той е в силен отбор и трябва да работи тук. Не мога да знам какво ще стане, но искам и вярвам, че отборът на моя син ще спечели трофея. Трудно е да се прогнозира такъв мач, защото е финал, а те се играят трудно. Ще видим какво ще стане".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички