Кошмар на "Герена": Бока Хуниорс отказа да дойде за юбилейния мач за Гунди


Кошмар на "Герена": Бока Хуниорс отказа да дойде за юбилейния мач за Гунди
Снимка: Официален сайт на Левски

1717 0

Всички в Левски оклюмаха и зяпнаха след изненадваща новина от Аржентина. "Сините" шефове са били информирани, че колосът Бока Хуниорс отказва мача, който трябваше да играе с Левски на 19 август по повод 75-ата годишнина от рождението на легендата Георги Аспарухов, твърди "Меридиан мач".

Срещата, която на "Герена" определиха като "грандиозен футболен спектакъл", беше анонсирана още в началото на месец май. Оттогава се продават и билети за нея, а цената им достига до 999 лева.

Левскарите са научили в събота, че Бока Хуниор няма да идва в София, а към днешна дата въобще не са наясно какво да правят с юбилейния мач за Гунди. Търси се друг съперник, но по това време първенствата в Европа вече ще са започнали и ще е много трудно Бока Хуниорс да са замени с отбор, който дори малко се доближава до реномето на аржентинците.

Южноамериканският колос е отменил и участието в турнира "Жуан Гампер", организиран от Барселона. От Бока Хуниорс са обявили, че няма да идват в Европа, защото трябва да се подготвят за мачове от Копа Либертадорес. Каталунците обаче са били уведомени още преди 10 дни за решението на гранда от Аржентина и веднага са започнали да търсят отбор, за да запълнят „Жуан Гампер". Те са поканили германския Борусия (Дортмунд), а след това и италианския Наполи, но са получили отказ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички