Кой забави трансфера на Валери Божинов в Левски?


Кой забави трансфера на Валери Божинов в Левски?

3674 0

Късно вчера стана ясно, че нападателят Валери Божинов ще премине в Левски. В продължение на почти целия зимен трансферен прозорец се говореше около сделка между двете страни, но тя бе обявена едва в началото на февруари.

Футболистът имаше среща с изпълнителния директор на Герена Павел Колев, след която сам заяви, че няма да каже нищо за разговора и той си "остава за него". Все пак двете страни са се споразумяли и в близките дни се очаква голаджията да парафира с бившия си клуб.

От "Тема Спорт" днес пишат, че бившият нападател на Ювентус и Манчестър Сити сам е забавил преминаването си при 26-кратните шампиони. Причина за това е, че той е настоявал да бъде титуляр при "сините", а не да седи на пейката.

КОЛКО ПАРИ ЩЕ ВЗИМА БОЖИНОВ НА ГЕРЕНА?

32-годишният футболист игра на стадион "Георги Аспарухов" през 2014 година. Тогава той вкара 7 гола в 19 мача за Левски в първенството, след което премина в италианския Тернана. Последваха престои в Партизан, Мейджоу Хака, Лозана и Риека преди през лятото на 2018 година Божигол да се завърне в България и да облече екипа на Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички