Кмет, плеймейтка или форумен специалист - кои ще са следващите треньори на Левски?


Кмет, плеймейтка или форумен специалист - кои ще са следващите треньори на Левски?

5402 0

Левски го докара дотам, че нормален футболист не иска да чуе за трансфер в отбора, а вече и на треньорите никак не им се започва работа в клуба. Въпреки това се твърди, че новият треньор е вече уговорен. Ние пък твърдим, че той ще бъде уволнен още на полувремето на баража със седмия в класирането. Затова отсега предлагаме следващите десет негови наследници:

Дани Начев

15-годишното талантливо момче, което онзи ден за първи път тренира с мъжкия отбор. Нека му прекратят състезателната кариера и направо да става старши треньор. Първо, в световен мащаб се залага на все по-млади треньори и така „Левски“ ще е не само в крак с тенденциите, а дори ще ги изпревари леко. Второ, това ще е поредният, но по-креативен, начин да се съсипват младите таланти в „Левски“ - всеки по-читав юноша може да се преквалифицира направо в треньор и няма да може да даде нищо като футболист на клуба, който го е създал.

Али Али

През последните години ръководителите на „сините“ силно благоговеят пред постигнатото от „Лудогорец“ и го дават за пример, макар това да дразни по-нормалната част от феновете на „Левски“. И ето, няколко пъти назначаваха по-успешните треньори на разградския клуб: Ивайло Петев (макар и само за половин пресконференция), Стойчо Стоев и Георги Дерменджиев. Но нека не спират дотук, а да упорстват до безкрай. Херо и Антони Здравков са били вече в „Левски“, не се броят, а на Ераносян, Бруно Рибейро и Аутуори не им се получи. Значи да огледаме надолу по веригата. Защо да не е домакинът на „Лудогорец“ – Али Али? Той все нещо е прихванал, докато е гледал тренировките отблизо, нали! А и такъв ход ще пасне добре на липсата на самоуважение у „Левски“.

Николета Лозанова

Три от най-честите упреци към треньорите (по адрес например на Делио Роси, Георги Дерменджиев, Нестор Ел Маестро) са: че играчите не уважават треньора; че няма химия между старшията и футболистите; че как може да разбира от футбол, като никога не се е събличал по шорти. Е, и трите не важат за Николета, нали?

Сборна група от форумни разбирачи

Който си е губил времето да чете коментари на фенове по форуми, знае колко тези хора разбират материята. Там с огромно самочувствие се правят селекции, уволняват се и се назначават треньори и ръководители, разиграват се бюджети и стратегии. Подготвени са хората! „Левски“ допусна сборна група от фенове в управлението на клуба доскоро. Защо да не се подходи така и с треньорското ръководство.

Микел Валверде

„Лудогорец“ опита с „брата“ на Моуриньо и не им се получи. Но „Левски“ може да опита с брата на треньора на „Барселона“! Пък и Микел е илюстратор на много детски книжки. Така че езикова бариера с футболистите няма да съществува – братът на Ернесто Валверде, вместо да си говори с тях, ще им рисува всичко в простички картинки като за малки деца – ще го разбират без проблем.

Стефан Софиянски

Човекът е изявен левскар, българче, наше момче, гори за отбора! Заслужава да му се гласува доверие. Усмихнат, позитивен, ще налее вяра на играчите в собствените им сили. Софиянски често дава интервюта за процесите в клуба, значи ги следи изкъсо. Е, какво повече трябва? Със сигурност не е необходимо да учи футболистите на тактическите глупости на Делио Роси от сорта на колко близо да се придвижват линиите – видяхме, че това не работи в нашата действителност.

Динко от Ямбол

Няма нужда да се назначава Хубчев само заради едната дисциплина. Ето вариант за треньор, който не само ще стегне футболистите откъм ред и правила. Но има и ценен опит покрай опазването на границата от бежанци. Така че не виждаме как при него ще се повтори историята с двамата гамбийци. Сещате ли се – Абдулие Санянг и Усман Бабу Сане, които дойдоха на проби в „Левски“, подписаха, бяха преотстъпени в „Хебър“, а после се чу, че се отказали от футбола и станали студенти в наш университет.

Наталия Кобилкина

Чували сме колко е важно треньорът на един футболен отбор да бъде добър психолог. Така че защо треньор на „Левски“ да не стане направо някой психолог? Пък Кобилкина е и сексолог. Само като им заговори за секс, футболистите ще се разхихикат като в детската градина и ще разтоварят психическото напрежение. И готово. Защо трябва да е сложно, като може да е просто.

Тити Папазов

Ако нищо не върви, променѝ всичко! След като начело беше обвиненият за сдържан, дървен и сух Чичо Гошо, ето сега вариант за нещо съвсем наопаки – емоционалният и мокър от сълзи Тити Папазов. Очакват ни трепетни пресконференции и неочаквани веселби, но не и скука. Като бонус – глупавите въпроси от медиите могат да се допълнят с „Имате ли роднинска връзка с Томислав Папазов, младото момче, защитника?“.

Мики Маус

Така и така „Левски“ обичат да назначават разни мики-маус-треньори, може направо да бъде нает оригинала Мики Маус за треньор.

Автор: Милен Антиохов

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама