Капитанът на Левски: Имаме доста добри шансове срещу Ружомберок


Капитанът на Левски: Имаме доста добри шансове срещу Ружомберок
Снимка: Официален сайт на Левски

2138 0

Капитанът на Левски Живко Миланов изпитва леко неразположение и затова пропусна елитната проверка на „сините” срещу руския гранд Зенит. Бранителят е получил лека травма в първата контрола на българския тим на австрийска земя срещу Ред Бул Бразил, загубен от Левски с 0:1

Според бранителя обаче няма нищо притеснително в състоянието му. "Почувствах болка в последната минута на , мисля, че не е нещо сериозно и до няколко дни ще мога да провеждам нормални тренировки. За момента състоянието на отбора е добро. Първият лагер беше доста тежък. Опитваме се да спазваме изискванията на новия треньор. Ще се опитаме да се подготвим по най-добрия начин до първите мачове от Европа", заяви той пред Diema Sport. 

"Всеки треньор е различен сам по-себе си. На първо време Хубчев е доста е стриктен към нас. Иска да сме концентрирани във всяка тренировка и при него натоварванията са доста сериозни. И тримата нови са професионалисти. Опитваме се да им помагаме да се адаптират по-лесно и да влизат в отбора. Мисля, че имаме доста добри шансове срещу Ружомберок.

Тежък съперник в сравнение с другите отбор, с които можехме да играем. Трябва да се фокусираме в нашата игра, а не в противника.Както знаете, доста футболисти напуснаха миналия сезон, мисля 14 човека, изгражда се нещо ново. Не може толкова бързо нещата да се променят. Надявам се с времето да изградим един боеспособен отбор", допълни още той. 

Нападател, който е бил свързван в Левски се е отметнал в последния момент. Каква е причината за това вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички