Изненада: Трима титуляри в Левски извадени от състава - повече няма да играят


Изненада: Трима титуляри в Левски извадени от състава - повече няма да играят
Снимка: Официален сайт на Левски

4813 0

Истински изненадващо решение дойде от "Герена" преди броени минути. Ръководството и треньорския щаб на Левски са взели решение да извадят трима от най-важните футболисти от първия състав. Новината беше потвърдена на официалния сайт на "сините".

Жерсон Кабрал, Давид Яблонски и Милош Цветкович повече няма да играят с представителния отбор, като причината за това е тяхното нежелание да подновят договорите си с клуба. По този начин те стават свободни агенти през лятото, което прави тяхното оставане в тима ненужно.

"Договорите на тримата играчи изтичат в края на сезона и беше взето решение, че няма да се разчита на тях в оставащите мачове от плейофите на Първа лига. Клубът изказва своята благодарност към Давид Яблонски, Жерсон Кабрал и Милош Цветкович за всеотдайната игра със синята фланелка", пише в съобщението на "сините".

До последно от ръководството имаха надежди, че и тримата ще склонят да подпишат нови договори с тима, макар и с намалени заплати. Както е известно, Яблонски и Кабрал са сред най-добре платените на "Герена", а в същото време в Левски се опитват да ограничат средставата, които се предоставят за заплати. Междувременно стана ясно, че клубът дължи огромна сума на Спас Русев (колко е тя - вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички