Хубчев: През пролетта искам пълно себераздаване, до 2 дни ще има яснота за новите играчи


Хубчев: През пролетта искам пълно себераздаване, до 2 дни ще има яснота за новите играчи
Снимка: Официален сайт на Левски

4917 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев обяви, че отбора го чака тежка зимна подготовка и че се преговаря с футболисти за входящи трансфери. Той посочи, че всички налични футболисти ще започнат подготовка с тима, а впоследствие някои може да бъдат пратени под наем. Хубчев говори и за целите му през пролетния полусезон.

"Групата за първия лагер ще бъде публикувана поименно. С Живко Миланов има проблем и няма да тренира на 100% днес, но утре ще бъде на линия. Други двама с мое разрешение и знание ще се включат на 10-и. Новите двама ще бъдат тук днес. С наше разрешение Ейолфсон няма да бъде на първия лагер в Сандански. Той е ангажиран с националния си отбор, надявам се дамо да се върне здрав", обяви специалистът на първата си пресконференция за 2020 година.

"Всички налични играчи ще започнат подготовка, възможно е някои от тях да бъдат отдадени под наем. Имаме разговори с други играчи, надявам се до 2 дни да имаме резултати. Няма спокойна тренировка и не искам да има. Както и подготовка. Натоварванията ще бъдат големи, подготовката е един от най-трудните процеси. Момчетата го знаят. Ако новите футболисти са по-добри и могат да повишат конкуренцията, са добре дошли. И ако го искат", допълни той.

Треньорът на "сините" призна, че ще е доволен, ако през пролетния полусезон види пълно себераздаване от играчите. "В този клуб никой няма да е доволен с друго, освен с шампионска титла и купа. И при мен е така. Всички предстоящи мачове са еднакво важни. Няма провалени трансфери, за които да съжалявам. Тези, които сме искали най-много, са в съблекалнята ни", завърши Хубчев. А за кой играч се твърди, че е сигурно трето попълнение на "сините" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички