Хубчев: Очаква ни тежък мач в Кипър, но влизаме като фаворити


Хубчев: Очаква ни тежък мач в Кипър, но влизаме като фаворити
Снимка: Официален сайт на Левски

2153 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев даде пресконференция преди важното гостуване в Кипър на тима на АЕК Ларнака от втория квалификационен кръг в Лига Европа. Хубчев е на мнение, че за "сините" предстои много тежък мач, но вярва в своите футболисти. Той даде подробности и около състава на отбора, както и новите попълнения.

Това, което знаем за отбора на АЕК, е, че наличието на толкова много испанци, предразполага към определен стил. Отбор, който е дисциплиниран и играе футбол. Очаква ни много тежък мач, като прибавим климатичните условия".
"Буквално преди да се качим в автобуса, ми беше казано, че Найденов има някакъв вирус. Няма какво да съжаляваме. В последните дни хората в клуба направиха всичко възможно тези два трансфера да станат факт. Единият футболист, който е с нас, доколкото разбрах, вече има жълта карта и ще може да играе. Другият е в София. Всички други футболисти са здрави и са на разположение. Щом футболистите са в Левски, това са футболистите, които сме искали.Няколко пъти съм заявявал, че за нас всяка тренировка е важна. Нека изчакаме и тази тренировка, но мисля, че нещата около състава са ясни".Наставникът на Левски Петър Хубчев даде пресконференция преди важното гостуване в Кипър на тима на АЕК Ларнака от втория квалификационен кръг в Лига Европа. Хубчев е на мнение, че за "сините" предстои много тежък мач, но вярва в своите футболисти. Той даде подробности и около състава на отбора, както и новите попълнения.

"Това, което знаем за отбора на АЕК, е, че наличието на толкова много испанци, предразполага към определен стил. Отбор, който е дисциплиниран и играе футбол. Очаква ни много тежък мач, като прибавим климатичните условия", започна Хубчев.

"Буквално преди да се качим в автобуса, ми беше казано, че Найденов има някакъв вирус. Няма какво да съжаляваме. В последните дни хората в клуба направиха всичко възможно тези два трансфера да станат факт. Единият футболист, който е с нас, доколкото разбрах, вече има жълта карта и ще може да играе. Другият е в София. Всички други футболисти са здрави и са на разположение. Щом футболистите са в Левски, това са футболистите, които сме искали.Няколко пъти съм заявявал, че за нас всяка тренировка е важна. Нека изчакаме и тази тренировка, но мисля, че нещата около състава са ясни", поясни треньорът на "сините".

"Колкото и да са неподготвени, тези момчета ще дадат всичко от себе си, ако се наложи. С който и противник да играем, за мен фаворит са нашите футболисти. Уважаваме АЕК, но за мен фаворити са тези момчета, с които сме тук. Познавам достатъчно добре целия отбор на АЕК", коментира още Хубчев.

Междувременно Ники Михайлов заяви, че битката му с Миятович тепърва започва (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички