Хубчев: Футболните неща бяха малко при нас, Левски няма лесен мач при мен


Хубчев: Футболните неща бяха малко при нас, Левски няма лесен мач при мен
Снимка: Официален сайт на Левски

2414 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев коментира победата за неговия тим над Черно Море с 1:0. Чрез успеха "сините" продължават напред към четвъртфиналите в турнира за Купата на България.

"Победихме с изключително голямо желание и борба. Футболните неща бяха по-малко при нас в този мач. Продължаваме, това го оправдава. Не сме обръщали специално внимание на статичните положения. При по-голямо хладнокръвие можеше да направим по-добри контраатаки в последните минути. Не знам дали да коментирам, не е само Дени Алар с проблеми, 7-8 момчета са. Играят на инжекции, много им благодаря за това, което правят на терена. По начина, по който тренират и се държат на мачовете, заслужават поздравления" - започна Хубчев пред "Диема спорт".

"Мислите ли, че някой, който работи в Левски или е фен на тима някога спира да мисли за трофей? Същото е и при ЦСКА. Не сме спирали да го мислим, няма кой да го позволи в такива клубове. От 5-6 месеца съм тук, клубът е структуриран много професионално, всеки знае какво трябва да върши. Има скаути, те знаят какви хора на какви постове ни трябват. Ако имаме възможността, ще опитаме да се подсилим. Това не е тема, която ме интересува в момента. Левски не е изиграл лесен мач откакто съм тук" - заяви наставникът.

А какво заяви неговият колега Илиан Илиев и защо не е доволен от своя отбор и от съдията - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички