Голямата молба на Славиша Стоянович към ръководството на Левски


Голямата молба на Славиша Стоянович към ръководството на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

3923 0

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович започна изключително силно кариерата си на стадион "Георги Аспарухов", но продължава да има едно специфично желание, което е задължително за изпълнение в най-скоро време. Специалистът е категоричен, че в клуба трябва да бъде назначен спортен директор, който да му помага в селекцията и подбора на най-добрите възможни футболисти, с които отборът да вдигне класата си.

Изпълнителният директор на "сините" Красимир Иванов сподели пред "Канал 3", че се работи усилено по назначаването на такъв човек и това ще се случи най-късно до Нова Година. В същото време обаче той отрече слуховете, че Наско Сираков или Христо Йовов ще се завърнат на "Герена".

"Старши треньорът иска спортен директор, с който да работи. Рано или късно този въпрос ще се отметне. Аз се надявам се до края да годината да затворим този въпрос. По-скоро все още се оглеждаме за подходящия кандидат. Ако има такива, които пасват на нашите очаквания, не е казано, че трябва да бъдат само българи или само чужденци.

"Водили сме разговори и с българи. Аз обаче с Христо Йовов не съм имал разговори. Не сме говорили Наско Сираков да се завърне на Герена", добави Иванов.

Важно е да се отбележи, че в момента свободен е архитектът на шампионския тим на Лудогорец Методи Томанов. Не се знае дали той не е сред тези, с които в Левски са говорили.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички